Reading time: 1 minute

Op maat gemaakt programma van Syneto biedt een breed scala stimuleringsmaatregelen voor wederverkopers en systeemintegratoren.


Dublin, Ierland – 4 juni, 2015 – Syneto, de Europese fabrikant van één van de meest geavanceerde storage arrays in de industrie, is vandaag met zijn Channel Partner Program gestart. Het initiatief zal ervoor zorgen dat Syneto zijn storage oplossingen exclusief via zijn netwerk zal verkopen, dat de gehele EMEA-regio dekt, waarmee het bedrijf zijn verkoop en activiteiten verhoogt in zijn kernmarkten.

Het Channel Partner Programma geeft Syneto de mogelijkheid om alleen met zorgvuldig gekozen en betrouwbare wederverkopers en oplossingsintegratoren samen te werken die de visie van het bedrijf delen om alle kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van betaalbare ondernemingsgerichte gegevensopslagoplossingen en een vlekkeloze gebruikerservaring met gebruik van de nieuwste professionele storage technologie. Samen met zijn partners wil Syneto bedrijven de mogelijkheid geven om drastisch hun storage kost te verlagen en tegelijkertijd de effectiviteit en flexibiliteit van hun datacenters te verhogen door middel van baanbrekende technologieën en de meest hoogwaardige producten. Oplossingen van Syneto zijn specifiek ontworpen om middelgrote bedrijven te helpen bij het oplossen van de meest urgente uitdagingen bij gegevensopslag. Zijn zorgvuldig afgestemde produktgamma, bestaande uit de ARKULTRA en EXTREME-reeksen, leveren een gebruiksvriendelijk en functierijk platform.

the Syneto Channel Partner Programme zijn onder andere:

“Wij begrijpen dat distributeurs en integratoren een partnerprogramma willen dat geen trainingskosten of verborgen kosten met zich mee brengt en transparant is en makkelijk te implementeren. Wij zijn verder gegaan om een programma te leveren dat een ongeëvenaard niveau van ondersteuning biedt evenals een scala aan overtuigende kortingen, acties en gereedschap voor de generatie van vraag die een wederzijdse groei en winstgevendheid garandeert. Verder bieden we wederverkopers en systeemintegratoren geavanceerde technologieën die zijn ontwikkeld rekening houdende met Europese bedrijven”

Het Syneto Channel Partner Programme is ontwikkeld op basis van uitgebreide feedback van kanaalpartners en professionals in de industrie. Dit heeft geleid tot een programma dat speciaal is gebouwd om ervoor te zorgen dat de producten van Syneto gemakkelijk op de markt kunnen worden gebracht en tegelijkertijd voldoende ruimte te creëren voor wederzijdse groei.

“We vonden Syneto een zeer flexibele partner: alle vragen worden zeer snel beantwoord door vriendelijk en competent personeel. Dat is zeer belangrijk wanneer we een deal willen sluiten. Een ander punt dat we op prijs stellen is de snelheid en eenvoudigheid van het verkrijgen van marketingdocumenten en -middelen”

zegt Davide Ravasi, Sales Director bij Aries.
“Ons partnerschap met Syneto geeft ons de mogelijkheid om de kracht, de expertise en efficiëntie van zijn arrays aan onze klanten te bieden. Syneto biedt ons ook overtuigende professionele diensten en heeft een geweldig gamma met de ARK-, ULTRA- en EXTREME-reeksen opslagarrays, afgelopen jaar betekende Syneto een omzet van 1,5 Miljoen euro binnen België”

zegt Roel De Frene, CEO bij S3S.

Over Syneto

SSyneto ontwikkelt en bouwt met een passie de meest gebruiksvriendelijke opslagarrays die tegenwoordig beschikbaar zijn. We zijn snel en waarderen echte interactie, bruikbare producten, samenwerking met klanten en responsiviteit. Daarom is het onze missie om intuïtieve, prachtig gebouwde en obsessief vervaardigde oplossingen aan te bieden voor gegevensopslag die een uitzonderlijke gebruikerservaring leveren. Bezoek onze website www.syneto.eu of volg ons op twitter voor meer informatie.


Get Channel Partner Press KitSpecially created image & document press kit


For further information:

A3 Communications – the storage and virtualization PR specialists

Federica Monsone / Greg McEwan