Reading time: 3 minutes

S3S levert meer dan 3 PB aan Syneto-opslag in een jaar en implementeert 30 Syneto-arrays op klantlocaties in België.


Brussels, Belgium – mei 5, 2015 – Syneto, de Europese fabrikant van de beste arrays in de industrie, heeft een nieuw partnerschap aangekondigd met S3S (ook bekend als Server Storage Solutions), om ICT-wederverkopers en systeemintegratoren aangepaste en kant-en-klare-oplossingen te bieden. Met de overeenkomst wordt S3S de enige partner van Syneto in België, Luxemburg en Nederland.

Na het rigoureus testen van de producten van Syneto heeft S3S, verkoper van softwaregedefinieerde systemen sinds 2004, besloten om de gehele reeks producten van Syneto aan zijn portfolio toe te voegen.

“W”Wij voelden ons onmiddellijk aangetrokken tot het tech-savvy en enthousiaste team van Syneto, maar we waren nog meer onder de indruk van de technologie van het bedrijf. Het besturingssysteem van Syneto, Syneto Storage OS, biedt de unieke combinatie van het vermogen van ZFS en een gebruiksvriendelijke interface die u gemakkelijk kunt configureren. Dit, in combinatie met de hardware van Syneto, maakt het een zeer baanbrekend pakket dat de tijd voor het beheren van opslag significant kan verminderen”

zegt Roel De Frene, CEO bij S3S.

De oplossingen van Syneto bestaan uit de ARK, ULTRA en EXTREME Series. Deze behendige opslagarrays zijn al op verschillende locaties geïmplementeerd door S3S. Over het afgelopen jaar heeft deze partner 30 arrays van Syneto verkocht in België met meer dan 3 PT aan opslag.

“Onze oplossingen maken strategieën mogelijk zoals desktopvirtualisatie, hoge beschikbaarheid en herstel na rampen, waardoor S3S, met zijn diepgaande kennis over deze technologieën en de lokale markt en zijn indrukwekkende klantenbestand, zo goed geschikt is om onze baanbrekende oplossingen naar organisaties te brengen in deze regio”

De klanten van S3S zijn verspreid over de publieke en private sectoren binnen verschillende industrieën. Deze partner zal opslagarrays van Syneto leveren om zijn klanten de mogelijkheid te geven om van enterprise-opslag met hoge prestaties te profiteren in clusters met hoge beschikbaarheid voor datacenters, virtualisatie en privéclouds. Verder vertegenwoordigen de geconvergeerde opslagcapaciteiten van Syneto een ideale oplossing om aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven te voldoen met een volledig end-to-end betaalbaar pakket. Uiteindelijk kunnen de eindgebruikers van het brede scala oplossingen van Syneto profiteren door de meest urgente uitdagingen in de industrie te overkomen, van het herstel na een ramp tot servervirtualisatie, VMware-integratie en desktopvirtualisatie.

Over Syneto

Ontwikkelaars van Syneto bouwen met een passie de meest gebruiksvriendelijke opslagarrays die tegenwoordig beschikbaar zijn. We zijn snel en waarderen echte interactie, bruikbare producten, samenwerking met klanten en responsiviteit. Daarom is het onze missie om intuïtieve, prachtig gebouwde en obsessief vervaardigde oplossingen aan te bieden voor gegevensopslag die een uitzonderlijke gebruikerservaring leveren. Voor meer informatie, kunt u onze website bezoeken: www.syneto.eu of volg ons op twitter

Over S3S

S3S ontwerpt en bouwt hoogwaardige oplossingen voor de ICT-infrastructuur. Als een marktleider in het versnellen van bedrijfsprestaties via een unieke combinatie van diepgewortelde technische vaardigheden, zijn wij er trots op om de markt te leiden met pionierende technologieën. Wij specialiseren ons in het leveren van kosteneffectieve oplossingen die zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor bedrijfsdatacenters, met gebruik van open technologieën en commodity-platforms om aan de belofte van hoge prestaties en schaalbaarheid te voldoen.

We verdiepen ons graag in nieuwe technologieën om de diepgaande technologische kennis te ontwikkelen die nodig is voor het selecteren en implementeren van oplossingen.

Ons doel? Wij zoeken voor onze klanten naar de server- en opslagtechnologieën van de volgende generatie, zodat zij de meest innovatieve spelers in hun veld kunnen worden.


Voor verdere informatie

A3 Communications – the storage and virtualization PR specialists

Federica Monsone / Greg McEwan